سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سالمند از اینکه نزد جوان بنشیند و از او دانش آموزد، خجالت نکشد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

عکس پرورش ماهی کلیک کنید


پرورش ماهی قزل آلا کلیک کنید


نقشه استخر پرورش ماهی کلیک کنید


طرح پرورش ماهی قزل آلا کلیک کنید


انواع جیره برای ماهی قزل آلا کلیک کنید


آموزش پرورش ماهی کلیک کنید


نحوه ساخت استخر پرورش ماهی کلیک کنید


آموزش پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا اینجا کلیک کنید


آموزش پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا اینجا کلیک کنید


آموزش پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا اینجا کلیک کنید

 
سه شنبه 94 فروردین 25 , ساعت 10:10 صبح

راهنمایی برای احداث پرورش ماهی وام,
سرمایه مورد نیاز جهت پرورش ماهی در سال 91,
نحوه طرح نویسی برای احداث کارگاه پرورش ماهی,

 

 

حوضچه های پرورشی (تانک)

نخستین کار برای احداث این حوضچه ها انتخاب محت دقیق آن می باشد، بدین صورت که محل موردنظر باید مسطح باشد و تامین آب آن نیز به خوبی صورت گیرد ،آب مورد نیاز تانکها را بهتر است بصورت ثقلی از رودخانه یا چشمه تامین شود ،چون انتقال آب توسط پمپاژ پرهزینه است.

برای ساخت این تانکها می توان از متخصصان مربوط کمک گرفت، این افراد آرایش لوله های ورودی آب ، محل استقرار تانکها و خروجی آب را متناسب با مقیاسهای مورد نظر طراحی نموده و محل تخلیه آب را با در نظر گرفتن ابعاد ارائه شده در نقشه مشخص می کنند. مسیر عبور لوله های آب حفر می گردند و خطوط لوله برای رساندن آب و جابه جایی ماهی ها در قسمت داخلی این کانال ها تعبیه می شود . لوله مخصوص جریان خروجی آب به داخل یک مخزن در کنار تانک ادامه می یابد و پس از گذشتن از یک غربال وارد لوله تخلیه اصلی می شود. سپس تانکها که می توانند از جنس پلاستیک مسلح یا آهن گالوانیزه موج دار باشد بر روی یک سطح قائده تراز که درداخل گودال حفر شده کار گذاشته می شود.

در داخل تانک یک لایه از مواد سخت مانند سنگریزه می ریزیم و پس از تراز کردن سطح آن ،لایه ای از بتن به عمق 15 سانتیمتر ،با در نظر گرفتن شیب 1به 7 از مرکز به محیط می افزاییم، ارتفاع تانک ها از سطح زمین 60سانتیمتر است.

تانکها دارای لوله های مجزایی هستند کهاز لوله اصلی منشعب شده و توسط دریچه هایی کنترل می گردند که شامل یک لوله پلاستیکی T شکل که یک لوله کم قطرتر وارد قسمت کناری آن شده و در آن تثبیت می گردد، قسمت خروجی آب وماهی نیز در مرکز قرار می گیرند، در ورودی آن یک توری برای جلوگیری از عبور ماهی ها که می توان پس از تخلیه آب ماهی ها را برای صید یا درجه بندی گرفت.

معمولا عمق این تانکها 6/1متر و قطرشان بین 4تا6 متر است که با تامین آب با درجه حرارت 12تا15 درجه میتوان 25تا35 کیلوگرم ماهی به ازای هر متر مکعب ذخیره سازی نمود. در آب با درجه حرارت 15 درجه ، یک جریان آب تقریبی 125 لیتر در دقیقه برای هر 100 کیلوگرم ماهی مورد نیاز خواهد بود و در درجه حرارت 20 درجه یک جریان آب 200لیتر در دقیقه مورد نیاز خواهد بود.

حوضچه های پرورشی مستطیل شکل:

این نوع حوضچه ها در شکل ظاهری و نحوه ورود و خروج آب شبیه به کانالهای دراز بتونی هستند  میزان آب ورودی به هر حوضچه بین 10تا30 لیتر در ثانیه می باشد وجریان آن به صورت خطی است . ابعاد این حوضچه ها برای ماهی های بازاری به ارتفاع 1متر ، عرض 3تا6 متر و طول 30تا40 متر میباشد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ